Scientix весник: октомври 2017: Научни екскурзии

Училиштата и наставниците можат да ги направат природните науки поинтересни преку збогатување на искуствата на учениците на научни екскурзии. Учењето надвор од училница е нешто то сигурно е го привлече вниманието на учениците. Октомвриското издание на Scientix весникот содржи некои насоки како наставниците може да ги искористат научните екскурзии, 

Може да го симнете весникот на следниот линк: http://files.eun.org/scientix/scx3/newsletter/Scientix-Newsletter-Oct-17.pdf

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *