Трета#ЕдуКонференција2017 - ГАЛЕРИЈА

Почуствувајте дел од прекрасната атмосвера на Трета#ЕдуКонференција2017 низ галеријата со слики од двата конференциски дена.

Read More

Победници на јавните повици за Нај ООР наставник и СТЕМ наставни практики

Minamaze (Lite) is 100% responsive. It looks great on all devices, from mobile to desktops and everything in between!

Read More

Повик за членство во здружението "Пријатели на образованието"

Ги повикуваме сите пријатели на образованието да се зачленат и да
претставуваат дел од нашата приказна.

Read More

presentation123

WEBINAR PRESENTATION OF THE SCIENTIX PORTAL (POSSIBILITIES, SETTLEMENTS, RESOURCES)

On June 27, 2017, at 18:30, a webinar will be held where the Scientix project and its portal (opportunities, events, resources) will be presented. You can join it on the following link: https://eun2.adobeconnect.com/ncp-scientix/. For more successful monitoring of the webinar, you can test the necessary software and the network connection on the following link https://eun2.adobeconnect.com/common/help/en/support/meeting_test.htm

Read More