Обука за Scientix амбасадори

Scientix објавува повик за следење на обука за Scientix амбасадори. Истата ќе се реализира на Scientix Moodle платформата во периодот од 2.10.2017 до 4.12.2017. Обуката е задолжителна во процесот на избор на Scientix амбасадори (СТЕМ наставници кои ја поддржуваат дисеминацијата на Scientix и размената на искуства и практики во СТЕМ образованието). Пријавувањето трае до 20.09.2017.

Повеќе информации може да најдете на следниот линк: http://www.scientix.eu/news/news-all/news-detail?articleId=628223

 

 

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *