Трета#ЕдуКонференција2017 - ГАЛЕРИЈА

Почуствувајте дел од прекрасната атмосвера на Трета#ЕдуКонференција2017 низ галеријата со слики од двата конференциски дена.

Read More

Победници на јавните повици за Нај ООР наставник и СТЕМ наставни практики

Minamaze (Lite) is 100% responsive. It looks great on all devices, from mobile to desktops and everything in between!

Read More

Повик за членство во здружението "Пријатели на образованието"

Ги повикуваме сите пријатели на образованието да се зачленат и да
претставуваат дел од нашата приказна.

Read More

ECGBL 2014 8th European Conference on Game Based Learning

На  9-ти ти и 10-ти Октомври 2014 година,  во Берлин  Германија  беше одржана 8та европската конференција  Games Based Learning ECGB, на која претставници на здружението ПРИЈАТЕЛИ НА ОБРАЗОВАНИЕТО зедоа активно учество  со научен труд The Educational Prospects of Traditional Games as Learning Activities of Modern Students. ECGBL 2014 8th European Conference on Games Based Learning