STEM Ahead натпревар

STEM Ahead е нов натпревар наменет за наставници од основните и средните училишта. Победниците на овој натпревар ќе бидат поканети на настан организиран од STEM Alliance проектот, каде е имаат можност за посетуваат иновативни работилници поврзани со СТЕМ образование. 

За да се учествува на STEM Ahead competition, треба да се пријавите најдоцна до 27.10. 2017 во една од следните категории  ВидеоРесурси and/or Настани.

Повеќе информации може да најдете на следниот линк: http://www.scientix.eu/news/news-all/news-detail?articleId=647770

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *