Daily Archives: 02/11/2018

webinarr

ВЕБИНАР – ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА STEM ПРОЕКТИ РЕАЛИЗИРАНИ ОД МАКЕДОНСКИ НАСТАВНИЦИ

Продолжуваме со  Презентација на STEM проекти преку искуства на наши наставници кои веќе учествувале во нивна реализацијa. Во четврток на 22.02.2018 година во периодот 18:30 – 19:30 часот ќе можете да ги проследите презентациите на  Соња Јанкуловска и Ѓеорѓина Димова, кои  ќе  презентираат проекти во кои биле вклучени, награди кои ги добиле и можности за соработка

Read More