Monthly Archives: декември 2017

25348836_1480100438772692_6538719299164703227_n

Работилница – Презентација на концептот на Scientix проектот и дискусија за СТЕМ образованието во Македонија, со посебен осврт на имплементирање на кодирањето во основното училиште –моментална состојба и перспективи

На 15 и 16.12.2017 година во х. Гарденија, Велес се реализираше работилница на тема: Презентација на концептот на Scientix проектот и дискусија за СТЕМ образованието во Македонија, со посебен осврт на имплементирање на кодирањето во основното училиште –моментална состојба и перспективи. Работилницата беше наменета за наставници, образовни лидери и креатори на образовни политики и на истата

Read More