СНИМКА ОД ВЕБИНАРОТ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА SCIENTIX ПОРТАЛОТ

Поради големиот интерес за следење на  ВЕБИНАРОТ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА  SCIENTIX ПОРТАЛОТ кој се одржа на 27.06.2017, во организација на Пријатели на образованието, кој го реализираше Сајнтикс  амбасадорот Маја Виденовиќ која ги запозна присутните со можностите, настаните и ресурсите кои им се на располагање на наставниците, ја објавуваме снимката од истиот:

Сите учесници на вебинарот ќе добијат сертификат за следење на истиот на електронската адреса која ја имаат доставено ( ги повикуваме неколкуте учесници кои имаат пропуштено да ја достават својата електронска адреса тоа да го направат на scientix@friends-of-education.org).

Се надеваме дека ова ќе биде само почеток од низата вебинари кои ќе ги реализира нашето здружение и ќе биде поттик за наставниците да искористат максимум од Сајнтикс ресурсите и можностите кои им се на располагање. 

 

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *