СНИМКА ОД ВЕБИНАРОТ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ОД SCIENTIX ПОРТАЛОТ

Поради големиот интерес за следење на  ВЕБИНАРОТ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПРОЕКТИ ОД SCIENTIX ПОРТАЛОТ  кој се одржа на 5.10.2017, во организација на Пријатели на образованието, а го реализираа  Силвана Ристевска и Александра Атанасовска Блажевска, кои ги запознаа присутните со примери како еден македонски наставник може да се вклучи во СТЕМ образовните практики, ја објавуваме снимката од истиот на следниот линк  https://eun2.adobeconnect.com/pcv16j0q91r5/. 

Сите учесници на вебинарот ќе добијат сертификат за следење на истиот на електронската адреса која ја имаат уредно доставено. Се надеваме дека ова ќе биде поттик за наставниците да искористат максимум од Сајнтикс ресурсите и можностите кои им се на располагање. 

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *