Нов курс на European SchoolNet Academy

Нов интересен онлајн курс Opening Schools to STEM Careers започнува на 25.09.2017. Целта е зајакнување на компетенциите на сите заинтересирани страни за поуспешно водството и организација на училиштата од аспект на опремување со алатки за привлекување на младите луѓе во СТЕМ областите.

Регистрација за курсот може да направите на http://www.europeanschoolnetacademy.eu/en/web/opening-schools-to-stem-careers/course

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *