Нови 198 Амбасадори во тимот на Scientix

Scientix ги селектираше новите 198 Амбасадори врз основа на резултатите од Moodle курсот: Scientix Ambassadors’ Training Course, кој се реализираше есента 2017. Вкупниот број на членови на Scientix 3 Teachers’ Panel сега изнесува 502. Сите тие заедно на волонтерска основа ќе ја поддржуваат дисеминацијата на проектот и размената на знаења и практики низ 44 држави во светот.

Повеќе информации за Scientix Амбасадорите може ад најдете на следниот веб сајт http://scientix.eu/in-your-country/scientix-3-teacher-panel

Leave A Reply

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *